Bazinul Olimpic de înot din Drobeta Tr. Severin în vizorul autorităţilor

Bazinul Olimpic din Drobeta Tr. Severin a fost inaugurat în anul 1989 şi a ajuns, în momentul de faţă, într-o avansată stare de degradare. Activitatea sportivă a fost sistată în urmă cu câţiva ani deoarece exista riscul ca tavanul să se prăbuşească.

bazinul olimpicPromisiuni de reabilitare a bazinului au mai fost făcute de fostele autorităţi judeţene însă fără a se materializa în vreun fel. Între timp, înotătorii Clu­bu­lui Sportiv Drobeta Tr. Seve­rin au fost nevoiţi să se antreneze chiar şi în alte oraşe cu costuri foarte mari faţă de cele pe care le-ar fi avut la bazinul local.

Autorităţile judeţene vorbesc despre faptul că anul acesta şi Bazinul Olimpic municipal va intra în reabilitare, în prezent fiind finalizate studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic pentru modernizarea şi utilarea bazinului, investiţia ridicându-se la peste 1 milion de euro.

„Am studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic pentru remodernizarea şi reutilarea bazinului de înot, este finalizat acest proiect tehnic şi studiu de fezabilitate. Am pus o sumă mai mică de bani, în primă fază, pentru că până se ţine licitaţia, până încep lucrările suma de bani este suficientă şi, cu siguranţă, anul acesta nu va fi terminat pentru că nu ai timp. Este o investiţie de peste 1 milion de euro, dar cu siguranţă la mijlocul anului 2015 bazinul de înot va fi finalizat.”, a declarat Adrian Duicu, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, în legătură cu evoluţia reabilitării bazinului de înot.

Leave a comment

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other subscribers
Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.