Olguţa Vasilescu (PSD): “Antonescu trebuie să mobilizeze electoratul PSD, pentru că fără el nu va câștiga. E un pic mai în spate în sondaje”

02_Olguta_ND_1f105c834fPrimarul Craiovei, Olguța Vasilescu (PSD), îi transmite lui Crin Antonescu că fără electoratul PSD nu poate ajunge președintele României. Ea a mai adăugat că protocolul USL prevede că va fi candidat cel care stă mai bine în sondaje și că în acest moment Antonescu e în urma lui Ponta.

“Diferenţa este că electoratul PSD este destul de atent după experienţa pe care am avut-o cu Traian Băsescu şi îşi doreşte un altfel de lider. A fost foarte disciplinat, niciunul nu a ieşit din decor atacând PNL sau pe Crin Antonescu, iar percepţia este că dacă domnul Antonescu atacă PSD înainte de a deveni preşedinte, ce se întâmplă după?“, a declarat primarul Craiovei, Olguța Vasilescu,la România TV.

Crin Antonescu trebuie să mobilizeze electoratul PSD, pentru că fără el nu va câştiga niciodată PNL, în România şi va avea nevoie de voturile astea”, mai atenționează ea. “E normal să dai atenţie unui electorat care poate să te pună preşedinte, ori electoratul ăsta s-a săturat, am mai trecut printr-o alianţă nefericită cu PDL. Electoratul nostru trebuie convins că preşedintele Antonescu este cea mai bună variantă pentru a deveni şi preşedintele României. Noi pesediştii suntem foarte disciplinaţi şi nu prea ieşim din decor”.

Nu în ultimul rând, reamintește Olguța Vasilescu, “în protocolul USL se precizează că va fi candidat la preşedinţie cel care are cel mai bun scor electoral”. “Premierul Victor Ponta e înaintea lui în sondaje (…) Crin Antonescu e un pic mai în spate, chiar nu e momentul unui scandal politic în USL. Toate aceste replici dau foarte rău. Vine domnul Orban şi spune greşelile Guvernului Ponta, păi, alo, nu sunteţi şi voi acolo, e numai Guvernul Ponta care greşeşte?”,a încheiat aceasta.

Joi și alți lideri locali ai PSD, președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, și omologul său prahovean, Mircea Cozma, au formulat la rândul lor rețineri în a susține anul viitor un candidat care atacă PSD. În replică, Antonescu a trasmis că el nu are “dulăi” pe care să-i pună să latre la adversari.

sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/olguta-vasilescu-psd-antonescu-trebuie-sa-mobilizeze-electoratu-1057278.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: