Conferinţa de presă la sediul PNL Mehedinţi

1380810_377815209017235_90033441_nÎn data de 1 octombrie 2013, la sediul PNL Mehedinţi, a avut loc o conferinţă de presă, subiectele discutate fiind împărţite în teme nationale: Efectele reducerii TVA la pâine la 9%, problema incompatibilităţii aleşilor locali şi revizuirea Constituţiei şi evident teme locale: Problema relaţiei PNL-PSD în cadrul USL Mehedinţi, şedinţa de Consiliu Local Dr.Tr.Severin din 30.09.2013 şi Proiectul Cluburilor Studenteşti Liberale denumit “Baftă la examen”.

Cel mai interesant dintre subiecte a fost punctul de vedere referitor la relaţia PSD-PNL şi anume că „Liberalii mehedinţeni cer partenerilor de la PSD să respecte protocolul USL în Mehedinţi. Ei au solicitat revocarea lui Romulus Vîlcu din funcţia de viceprimar şi pe cea a Adrianei Bădănoiu din cea de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.”.

Cu titlul, „PNL cere respect”, se doreşte, conform declaraţiilor din conferinţa de presă, reinstalarea lui Daniel Cârjan în funcţia de viceprimar al municipiului Dr. Tr. Severin, cu sprijinul consilierilor locali ai USL, funcţie pe care a deţinut-o până în primăvara anului curent şi pe care a pierdut-o după ce majoritatea din Consiliul Local a votat pentru demiterea acestuia.

Având în vedere că PNL se poate baza pe sprijinul a 2 sau 3 consilieri locali din totalul de 22 consilieri ai municipiului, este foarte puţin probabil ca Daniel Cârjan să revină în funcţia de viceprimar al Severinului.

În fond, „Respectul nu se cerşeşte, respectul se câştigă!”…

 

Reacţie la ştire: Ioan Bogdan Despre ce reducere de tva este vorba?Stimati domni,CAUZA blocajului economic,a preturilor mari,a saraciei si a suferintei milioanelor de oameni nevinovati,este sistemul de incasari si plati care permite,min.de finante,-1)Sa incaseze doua tva-uri in loc de,unu,-(un tva de 24% din facturile de consum energie si materii prime achitate si al II-lea de,..9 si 24% din vanzarea produsului sau serviciului “x”),-2)OBLIGA cumparatorii sa plateasca doua tva-uri in loc de unu,-(un tva de 24% din facturile de consum energie si materii prime achitate,il incaseaza producatorul,iar cel de al II-lea de,..9 si 24%,il incaseaza min.de finante).-NOI,stim ca valoarea TVA este UNICA de 24% si se ADUGA o singura data la valoarea pretului de productie,-Mai stim,ca daca,nu se da rest un BAN,se chiama inselatorie si se pedepseste de lege,Da,ce face min.de finante ca incaseaza doua tva-uri in loc de unu,platite de cumparatori cum se CHIAMA? DESCHIDETI OCHII si vedeti ca in pretul de vanzare intra doua tva-uri in loc de unu.Si ca populatia plateste un tva in plus,fara nici o justificare.Stiti de ce produsele evazionistilor sunt mai ieftine?-Pentru ca nu contin doua tva-uri ci numai unu pe cel din facturile de consum energie si materii prime achitate. -Care din acesti doi producatori INSEALA cumparatorul?Min.de finante,sau “evazionistul”?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: