500 de angajaţi din cadrul RAAN vor rămâne fără locuri de muncă

raan-severinUn număr de 500 de angajaţi din cadrul Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare (RAAN) vor rămâne fără locuri de muncă în perioada următoare, potrivit reprezentanţilor Blocului Naţional Sindical (BNS), în urma procesului de reorganizare, compania fiind în insolvenţă.

Prim – vicepreşedintele Blocului Naţional Sindical, Ion Pisc, prezent, joi, la Drobeta Turnu Severin, la dezbaterea unui plan de stimulare a ocupării şi a incluziunii sociale în judeţul Mehedinţi, a declarat că pentru cei 500 de salariaţi ai RAAN, regie care produce apă grea şi energie termică pentru municipiul Drobeta Turnu Severin, care vor rămâne fără locuri de muncă, trebuie găsite soluţii astfel ca ei să nu intre în sistemul de protecţie socială, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“De la RAAN se preconizează 500 de oameni. De ce spun despre aceste 500 de locuri de muncă pierdute: întrucât piaţa internă este saturată de apă grea pentru cele două grupuri energetice nucleare, pentru că investiţiile pe grupurile 3 şi 4 stagnează, pentru că investitorii se retrag şi pentru că Cernavodă are o mare problemă în ceea ce priveşte preluarea de putere energetică”, a spus prim-vicepreşedintele BNS.

În cadrul dezbaterii organizate la Palatul Administrativ din Drobeta Turnu Severin şi la care au participat preşedintele BNS, Dumitru Costin, purtătorul de cuvânt al Autorităţii de Supraveghere Financiare, Radu Soviani, dar şi liderii locali ai BNS Cristinel Popescu şi Florin Rogobete, s-a discutat despre oportunitatea de investiţii în judeţul Mehedinţi în domenii precum: turism, transport, agricultură sau mediu.

sursa Mediafax

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: