Şedinţa Consiliului Judeţean Mehedinţi, programată pentru 31 octombrie 2013

hot conv cj mhConform dispoziţiei Preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, şedinţa CJ Mehedinţi va avea loc în data de 31 octombrie 2013, ora 10, la Palatul administrativ al judeţului, pe ordinea de zi figurând următoarele puncte:

 1. Proiect de hotărâre privind eliberarea de Licenţe de traseu pentru trasportul de persoane prin curse regulate speciale.
 2. Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei nominale a Comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap.
 3. Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcţii publice al aparatului de specialitate a Consiliului Judeţean Mehedinţi.
 4. Proiect de hotărâre privind numirea de către Consiliul Judeţean Mehedinţi a doi reprezentanţi care să facă parte în calitate de membrii permanenţi din Consiliul de Adiminstraţie al Liceului Tehnologic Drobeta, pe durata anului şcolar 2013 – 2014.
 5. Proiect de hotărâre privind realocarea pe obiective a sumelor aprobate pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi a proiectelor de infrastructură ce necesită cofinanţare locală pe unităţi administrativ-teritoriale în anul 2013.
 6. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al judeţului, a listei de investiţii şi a listei de investiţii cu obiective finanţate prin POR pe anul 2013.
 7. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Mehedinţi nr 99/28.08.2013 privind garantarea de către Consiliul Judeţean Mehedinţi a procurării, în sistem de leasing financiar, de echipamente medicale pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin.
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnice şi asigurarea cofinanţării cheltuielilor neeligibile a obiectivului Cămin pentru persoane cârstnice „Cuviosul Iov” comuna Vânjuleţ, în vederea asigurării funcţionării pentru o perioadă de cel puţin 10 ani.
 9. Diverse (nu se dezbat proiecte de hotărâri).

sursa Cj Mehedinţi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: