Primarul din Drobeta Turnu Severin şi şeful Poliţiei Locale, cercetaţi de DIICOT

primar gherghePoliţiştii din Mehedinţi au efectuat 85 de percheziţii joi dimineaţă în Mehedinţi, printre cei vizaţi aflându-se şi primarul din Drobeta Turnu Severin şi şeful Poliţiei.

Șeful Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin şi soţia acestuia au fost ridicaţi, joi, de poliţiști de la locuinţa lor și duși la audieri, în urma percheziţiilor din judeţele Mehedinţi, Gorj, Dolj, Timiş, Dâmboviţa şi municipiul Bucureşti, care vizează o reţea specializată în evaziune fiscală.

O acţiune de amploare coordonată de procurorii din cadrul DIICOT s-a desfăşurat joi dimineaţă, fiind efectuate 85 de percheziţii la persoane suspectate de evaziune fiscală, prejudiciul ridicându-se la 29 de milioane de lei.

Potrivit România TV, în această grupare ar fi implicat şi şeful Poliţiei Locale din Drobeta Turnu Severin, dar şi primarul din acest oraş, Constantin Gheorghe, care ar fi primit de la infractori, cadou, un autoturism de lux în valoare de aproximativ 100.000 de euro.

Mecanismul prin care membrii acestei grupări făceau evaziune fiscală era extrem de simplu. Ei căutau firme cu profituri mari, apoi prin intermediul acestora făceau mai multe tranzacţii ilicite, cumpărând în majoritatea cazurilor fier vechi, însă tranzacţiile erau doar în acte, fiindcă în mod real banii nu plecau de la aceste firme. Prin intermediul unor firme fantomă banii erau apoi scoşi din conturi şi returnaţi patronilor acestor firme.

În urma percheziţiilor 38 de persoane au fost duse la audieri.

sursa http://www.romaniatv.net

Advertisements
Comments
One Response to “Primarul din Drobeta Turnu Severin şi şeful Poliţiei Locale, cercetaţi de DIICOT”
  1. Severineanu says:

    Șeful Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin de 7 ani de zile incaseaza in fiecare an 1,1 mil de euro de la Combinatul Chimic prin firma lui e paza. Combinatul e pazit de jandarmi, dar pt ca are si el la poarta un om, ia banii astia.Combinatul Chimic e tot de stat, cred ca v-ati dat seama. In plus primarul Gherghe i-a cumparat un jeep Tpuareg, chipurile pt interventie si ii da cateba sute de litri de combustibil pe luna ca sa isi plimbe Șeful Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin hoitul pe la toate ‘afacerile’ sale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: