Hidroserv, Cristinel Popescu: “Se putea ajunge la o catastrofă în Porţile de Fier”

ANGAJAȚII HIDROSERV, ÎN STRADĂ

cristinel popescuDemisia! și Vrem să muncim! au fost strigatele de disperare a câtorva zeci de angajaţi Hidroserv Porţile de Fier care au ieşit în stradă ca să protesteze. Oamenii se tem ca îşi vor pierde locurile de muncă şi susitn că, fără voia lor, le-au fost reduse orele de muncă, aşa că la finalul lunii se trezesc cu bani mai puţini în buzunar. Sursa Tele2 Drobeta

Angajaţii sunt nemulţumiţi de faptul că primesc salariile micşorate printr-un artificiu făcut de conducerea sucursalei. Prin faptul că se lucrează doar 4 din 5 zile, pe săptămână, salariile sunt cu peste 20% mai mici.

Liderul sindical Cristinel Popescu, afirmă că „deşi Porţile de fier, pe luna august şi septembrie s-a închis pe zero, adică nu s-a făcut pierdere, suntem singurul Hidroserv din ţară la care se doreşte o restructurare de peste 120 de salariaţi”, chiar dacă în uktima perioadă, numărul salariaţilor a fost micşorat cu încă 100 de persoane prin diferite variante, pensionare, acordul părţilor sau expirarea contractelor de muncă.

„La această dată sunt 3 grupuri care stau şi nu funcţionează şi asta pentru că Hidroelectrica, prin sucursala Porţile de Fier, nu şi-a făcut la timp reparaţiile. Mai mult decât atât, pot să vă spun că la grupul 3, deşi nu se spune acest lucru, am fost la un pas de a se produce o catastrofă de genul care său întâmplat la ruşi când a sărit în aer centrala şi ştiu foarte bine de ce vorbesc, dacă cineva mă contestă din sucursala Porţile de Fier, îl rog să coborâm împreună, cu o echipă de televiziune, în grup, ca să arăt ce se putea întâmpla acolo, pentru că…camera rotorică a fost pur şi simplu ruptă pe trei metri, iar dacă rotorul agăţa un colţ al acestei camere rotorice se putea ajunge la o catastrofă în Porţile de Fier”, mai spune liderul sindical.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: