Realizări în municipiul Orşova

banda 149

TRIPLĂ BUCURIE PENTRU ORȘOVENI

La fix un an de la punerea primei pietre de temelie la piata 1800 din Orsova, astazi a fost facuta receptia partiala a noii cladiri care le va oferi comerciantilor din oras, si nu numai, conditii decente pentru a-si desfasura activitatea. Orsovenii pot avea multiple motive de bucurie, pentru ca astazi s-a inaugurat si ambulatoriul spitalului orasenesc, dotat cu aparatura de ultima generatie. sursa tele2drobeta.ro

duicu maneaInaugurarea noului ambulatoriu al spitalului municipal Orşova şi dotarea acestuia cu aparatură performantă

Ambulatoriul spitalului orăşenesc Orşova a primit o faţă nouă, fiind reabilitat, în totalitate şi utilat cu aparatură performantă. La inaugurare au participat reprezentanţi ai administraţiei publice judeţene, ai administraţiei publice locale şi cetăţeni ai municipiului Orşova.

„Sănătatea reprezintă, probabil, cel mai important pilon din societatea românească. Dacă te gândeşti la sănătate, te gândeşti la multe lucruri bune şi cred că pasul astăi, în Orşova, cu ambulatoriu, cred că va continua, tot spitalul va trebui să arate ca ambulatoriu şi sunt conviins că pe mandatul ăsta, până în 2016, că tot sunt aici foarte multe cadre, să lucraţi în condiţii absolut normale, decente pentru că meritaţi, iar administraţia publică judeţeană, Guvernul României respectă sănătatea, sistemul sanitar, medicii şi, încă o dată, sunt bucuros că sunt astăzi aici.”, a spus Adrian Duicu, preşedintele CJ Mehedinţi.

Primarul municipiului Orşova, Ion Manea, prezent la această inaugurare a declarat: „Este prima mea inaugurare, participând alături de domnul preşedinte, sper să mai fie şi altele. Sunt încântat că Orşova, începând de astăzi, are un ambulatoriu de asemenea performanţă, aparate şi totul nou. Beneficiari sunt municipiul Orşova, populaţia clisurii şi populaţia din Caraş”.

piata 1800 orsovaRecepţie parţială la piaţa 1800 din Orşova

 În urmă cu exact un an începeau lucrările la piaţa 1800 din municipiul Orşova, pentru ca la 1 decembrie 2013, comercianţii locali să îşi poată desfăşura activitatea în noua clădire, evident, în condiţii mai bune. Lucrările nu sunt finalizate, în totalitate, aşteptările fiind ca aceste lucrări să fie terminate în cel mai scurt timp, pentru ca activitatea de la piată să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: