Membrii Comitetului Executiv al FRF trimişi în judecată, alături de “Naşul” şi “Corleone”

sandu_dragomir_31686000Magistraţii Judecătoriei Sector 2 Bucureşti au dispus trimiterea în judecată a membrilor Comitetului Executiv al FRF, pe care DNA i-a scos de sub urmărire penală în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova. 

Joi a avut loc un nou termen în procesul dezafilierii abuzive a Universităţii Craiova. Instanţa a stabilit un nou termen în proces-30 ianuarie 2014, ora 12.00, în dosarul în care preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, sunt acuzaţi de abuz în serviciu. În plus magistraţii au decis să îi trimită în judecată şi membrii Comitetului Executiv al FRF pe care DNA i-a scos de sub urmărire penală.Este vorba de Octavian Goga, Cornel Şfaiţer, Marian Rusen, Ştefan Stana, Cristi Bobar, Paul Costaş, Vasile Avram, Marian Pălărie şi Marius Stan.

banda 99

Pe 17 iunie 2013, procurorii DNA i-au trimis în judecată pe preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, şi pe cel al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor formă calificată, folosire a influenţei ori autorităţii persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau foloase necuvenite şi infracţiunea de sustragere de sub sechestru.Instituţiile reprezentate de cei doi, în speţă FRF şi LPF,  au fost trimise de asemenea în judecată, pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor în formă calificată şi infracţiunea de sustragere de sub sechestru.

La 20 iulie 2011, în şedinţa Comitetului Executiv al FRF, s-a hotărât excluderea provizorie a SC Fotbal Club “U” Craiova SA, excluderea fiind pusă pe seama încălcării grave a statutului Federaţiei, fără a se detalia şi motiva în ce au constat încălcările şi gravitatea lor. 

sursa http://fcuniversitatea-craiova-mihai.blogspot.ro/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: