A fi sau a nu fi director, la Hidroserv

DIRECTORUL HIDROSERV PORȚILE DE FIER A DEMISIONAT

O nouă demisie la Hidroserv Porţile de Fier. Dupa ce în urmă cu aproximativ două luni, directorul din acea vreme, Liviu Mazilu îţi înainta demisia, astăzi, a venit şi rândul lui Petre Truşcă să renunţe la funcţia de director. Acesta a invocat motive personale, însa din spusele sindicaliştilor, se pare, că Petre Truşcă ar fi demisionat pentru ca nu a dorit să fie părtaş la disponibilizările impuse de la centru. sursa tele2drobeta.ro

popescu hidroserv“Eu le-am cerut, acum vreo două săptămâni, trei, colegilor mei din administraţie, asta însemnând tot ce înseamnă şefi de compartimente, şefi de secţii, directori, ca în situaţia în care vor fi obligaţi de către Bucureşti să pună în aplicare programul de disponibilizare, să-şi depună cu toţii demisiile şi să vedem cine o să aplice acest program. Aşa cum prevedeam conducerea de la Bucureşti se spală pe mâini şi consideră că singurii care răspund pentru acest program de disponibilizare sunt cei din sucursala Porţile de Fier. Aşa cum aţi spus domnul Petre Truşcă, din informaţiile pe care le am şi din ceea ce am vorbit cu dumnealui, şi-a depus demisia, prin urmare Bucureştiul ar trebui să numească un înlocuitor, care să vedem dacă va continua până la capăt programul de disponibilizare, adică să semneze şi deciziile de disponibilizare,” a declarat Cristinel Popescu(foto-captura tele2drobeta.ro), unul din lideri sindicali ai Hidroserv.

banda 99

Contactat telefonic, Petre Truşcă a invocat motive personale pentru decizia de demisie. În acelaşi timp nu a confirmat dar nici nu a infirmat spusele sindicaliştilor în legătură cu motivele acestei decizii de a demisiona din funcţia de director.

În perioada următoare va fi numit un nou director al Hidroserv, fără să se ştie, cu siguranţă, dacă acest al doilea val al disponibilizărilor va avea loc.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: