La un pas de a câştiga lupta cu tensiunea arterială

De-a lungul timpului, medicina a făcut progrese considerabile, iar media de viaţă este mai mare decât oricând în trecut. Procesul nu se opreşte aici, ba chiar se pare că e abia la început.

O descoperire făcută de oamenii de ştiinţă din Coreea ar putea avea implicaţii profunde, atât în medicină cât şi în evoluţia omenirii în general, relatează How Life Works.

tensiunea arterialaDescoperirea senzaţională, pe care au făcut-o oamenii de ştiinţă sud-coreeni, ar putea să prelungească viaţa a sute de milioane de oameni cu 10, 20 sau chiar 30 de ani. Mai exact, s-ar putea să fim la un pas de a câştiga lupta cu tensiunea arterială, principala cauză a accidentelor cardio-vasculare.

Specialiştii au găsit o soluţie-minune, care le poate schimba viaţa în bine şi îi poate scăpa de dietele anoste şi pline de restricţii. Este vorba despre o substanţă care are în componenţă un polifenol (botezat Seanol) şi o materie numită Calamarina, care a fost izolată în compoziţia unei alge descoperite lângă coastele Coreei. Polifenolii din compoziţia acestei alge sunt de 100 de ori mai puternici decât orice antioxidant cunoscut până acum.

Descoperirea lor este rodul a 15 ani de muncă de cercetare dusă de echipa doctorului Haengwoo Lee, un renumit biochimist din Seatle, USA.

Polifenolii minune pot penetra cheagurile de grăsime care se formează pe vasele de sânge, eliberând vasele blocate şi readucând presiunea arterială la valori normale. La rândul ei, Calamarina, bogată în Omega-3, redă pofta de viaţă, reduce stresul şi anxietatea, problemele de memorie şi de vedere. Aceste două elemente, Calamarina şi Seanolul, au fost combinate de dr. Lee cu vitamina D, devenind cel mai nou şi puternic supliment, în lupta cu bolile bătrâneţei, Marine-D3.

Folosit pe scară largă, acest supliment ar putea genera o nouă revoluţie demografică la nivel planetar, însă până atunci mai are câteva teste de trecut, inclusiv pe cel al pieţei.

sursa realitatea.net
banda 99
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: