Iluminat cu led-uri în comuna Şimian

ȘIMIAN, PRIMA COMUNĂ CU LED-URI

Iluminat stradal modern, cu becuri pe led. Acest proiect prinde deja contur in comuna Simian, prima din Mehedinti care a optat pentru acest sistem. Seara trecuta a fost inaugurat acest proiect care vine in sprijinul locuitorilor de aici. Astfel de becuri vor fi montate chiar si pe cea mai mica ulita a satelor. (sursa tele2drobeta.ro)

 

trusca constantin“Ne putem lăuda cu acest lucru. Suntem prima comună din judeţ care am reuşit să facem acest lucru. Sunt convins că vor urma şi alte comune. Este vorba, în prima fază, de 480 de lămpi care vor fi instalate până la Crăciun, în Cerneţi şi Şimian, urmând ca în anul viitor să continuăm şi în celelalte sate ale comunei Şimian. Vor fi montate pe toate uliţele, la fiecare stâlp existent, deci nu vor mai fi ca până acum, cum era, de exemplu în Cerneţi, una la doi stâlpi, va fi montată pe fiecare uliţă, la fiecare stâlp câte o lampă cu led.”, a declarat Constantin Truşcă, primarul comunei Şimian.

În acelaşi timp a fost inaugurat şi iluminatul festiv, specific sărbătorilor de iarnă, despre care primarul comunei Şimian a spus că „Atât cât ne-a permis bugetul, am încercat să acoperim o zonă cât mai mare. Sper că e un pic mai frumos ca anul trecut. La anul ne dorim să fie şi mai frumos.”, a încheiat Constantin Truşcă, primarul comunei Şimian.

banda 99

Locuitorii intervievaţi au declarat că sunt foarte mulţumiţi de această realizare a iluminatului public, în acelaşi timp declarându-se foarte mulţumiţi de activitatea primăriei şi a primarului, fiind încrezători în viitoarele proiecte care se vor derula la nivelul comunei Şimian.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: