Bulevardele din Severin vor fi asfaltate

MAREA ASFALTARE CONTINUĂ CU BANI DE LA GUVERN

Splaiul Mihai Viteazul si Bulevardul Tudor Vladimirescu vor intra, in primavara, in reabilitare cu bani de la Guvern. Executivul a alocat 50 milioane lei pentru refacerea celor doua artere importante ale municipiului, iar astazi, consilierii locali au aprobat in sedinta extraordinara proiectele de hotarare care permit demararea investitiei. sursa tele2drobeta.ro

marius screciu1“Astăzi am aprobat indicatorii tehno-economici şi studiul de fezabilitate pentru reabilitarea bulevardului Tudor Vladimirescu şi Splaiul Mihai Viteazu. Nu sunt ultimele străzi din Severin, sunt cele mai importante artere. Mai avem multe străzi de asfaltat dar aceste două străzi vor intra în reabilitare pentru anul viitor. Sunt bani aprobaţi de Guvernul României. Să sperăm că lucrurile vor merge rapid şi în primăvară vom avea licitaţia şi ne vom putea apuca de asfaltarea acestor două mari bulevarde din Drobeta Tr. Severin.”, a declarat Marius Screciu, viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Investiţia se ridică la aproximativ 500 miliarde(lei vechi), banii fiind alocaţi prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în şedinţa guvernului din 11 decembrie 2013.

În cazul Splaiului Mihai Viteazu, asfaltarea se va face de la sensul giratoriu de pe calea Craiovei, inclusiv bulevardul Aluniş(zona ANL) până la intersecţia cu bulevardul Tudor Vladimirescu, intersecţie în care va fi amenajat un sens giratoriu.

banda 99

Aceste două importante artere nu au fost cuprinse în planul „Marea asfaltare”, însă vor intra în reabilitare anul viitor, acest fapt fiind apreciat de participanţii în trafic, circulaţia desfăşurându-se destul de anevoios din cauza stării asfaltului de pe aceste artere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: