Vicepremierul Liviu Dragnea, despre administraţia şi investiţiile din Mehedinţi

PROIECTE SPRIJINITE DE GUVERN

Ar fi pacat ca un oras cum este Drobeta Turnu Severin san u aiba si doua bulevarde importante ale municipiului, rehabilitate. Afirmatia ii apartine Ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea, cu ocazia vizitei in Mehedinti. Acesta a observat investitiile facute in oras si a promis, astfel ca si Splaiul Mihai Viteazul si Bulevardul Tudor Vladimirescu, vor primi bani pentru reabilitare. sursa tele2drobeta.ro

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a fost prezent la Drobeta Turnu Severin, în data de 13 decembrie 2013, ocazie cu care a vorbit despre cum se va desfăşura reabilitarea celor două principale bulevarde ale municipiului reşedinţă de judeţ şi despre investiţia, de aproximativ 2,5 milioane euro, de la Baia de Aramă, care va ajuta la dezvoltarea zonei şi a turismului în Mehedinţi. (detalii investitie Baia de Aramă-http://www.tele2drobeta.ro/stiri/10362-baia-de-aram-perl-turistic-a-judeului)

liviu dragnea„Este vorba de două proiecte importante pe care le are acest municipiu, care sunt la noi, chiar astăzi, în faza de evluare la CT-evaluare tehnică. E vorba de cele două bulevarde din cele trei, pentru că cel din sud am văzut că este reabilitat, bulevardul central şi cel din nord, unul din ele va fi finanţat de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, după ce am convenit lucrul acesta şi cu domnul preşedinte Adrian Duicu, iar celălalt, care are o valoare mai mare, va fi finanţat tot din Programul Operaţional Regional dar pe următorul execiţiu financiar şi sper ca imediat după ce România va semna acordul de parteneriat cu Comisia Europeană, pentru perioada 2014-2020, să semnăm imediat contractul respectiv, astfel încât bulevardul central(T. Vladimirescu), eu sper ca, dacă nu veţi avea foarte multe contestaţii, sa-l finalizaţi în 2014, spre final, iar celălalt(Splai M Viteazu) pe care o să-l semnăm pe parcursul anului 2014, să reuşiţi să-l finalizaţi spre sfârşitul anului 2015 sau cel mai târziu în primăvara anului 2016, ca din punct de vedere al infrastructurii, în municipiu să aveţi toate problemele rezolvate.”, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea.

banda 99

În acelaşi timp, Liviu Dragnea a comentat felul în care sunt administraţia din judeţ şi cea din municipiul Drobeta Tr. Severin. „Administraţia de aici din Mehedinţi funcţionează foarte bine şi o spune un om care are mulţi ani în administraţia publică locală, care ştie cât de greu este să conduci o instituţie din administraţia publică locală, să poţi să faci cu bani puţini multe lucruri şi aici am constatat, am observat şi am ajuns la concluzia că sunt oameni foarte gospodari şi vorbesc, în primul rând, de preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi şi primarul municipiului reşedinţă de judeţ, şi de asemenea un lucru foarte bun, din punctul meu de vedere îl reprezintă relaţia foarte bună pe care cei doi o au cu domnul prefect. Fac o echipă bună şi asta nu poate decât să ajute la dezvoltarea judeţului.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: