Fiul viceprimarului din Dubova, dispărut de o săptămână

177809maximFiul viceprimarului comunei Dubova din judeţul Mehedinţi este dat dispărut de mai bine de o săptămână. Băiatul, în vârstă de 22 de ani, a plecat să se angajeze în urmă cu o lună în Capitală. A reuşit să obţină un post la o firmă de transport autoturisme şi totul părea să meargă bine. Duminica trecută a fost acasă la părinţi, dar seara a plecat din Mehedinţi, la serviciu, în Bucureşti. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic de el.

Nimeni nu bănuia că s-ar putea întâmpla ceva rău, dar miercuri a fost sunat viceprimarul de un reprezentant al firmei unde fiul acestuia lucra, spunându-i că fiul său, Iosif Emanuel Flaşcă, nu mai venise la serviciu de luni şi nici nu îşi motivase absenţa.
„Ultima dată am vorbit cu fiul meu luni, pe data de 9, la ora 13.22, dar seara ştiu că a fost la un prieten de-al lui din Bucureşti să îşi ia nişte bagaje. Nu ştiu să fi fost implicat în vreo relaţie. Când am vorbit cu el ultima dată era bine dispus. A fost la noi duminică, pe 8 decembrie, şi a plecat seara cu trenul spre Bucureşti şi a ajuns bine. Lucra de o lună la o firmă de transport de maşini. Era totul bine. A terminat anul trecut Facultatea de Psihologie la Timişoara. Miercuri m-au sunat de la el de la serviciu şi mi-au spus că nu mai ştiu nimic de el şi atunci am început şi noi să ne facem griji. O să merg la Bucureşti împreună cu soţia să îl căutăm. Nu era bolnav, nu avea duşmani, abia de angajase. Nu îmi imaginez ce s-ar fi putut întâmpla“, a spus tatăl băiatului dispărut.
Din acea clipă a început calvarul pentru familia tânărului. Telefoane la poliţie, prieteni, rude, căutări fără sfârşit şi fără nici un rezultat. Marţi, viceprimarul şi soţia lui au plecat să îşi caute fiul la Bucureşti.
„El vorbea tot timpul cu mine şi dacă ar fi avut probleme mi-ar fi spus. Duminică, atunci când a plecat, a fost totul bine, luni am vorbit cu el, nu părea supărat, a spus că îi place la muncă. Mergem la Bucureşti să îl căutăm“, a spus mama băiatului.
De menţionat este faptul că de luni, tânărului nu i-a mai sunat telefonul, iar în locuinţa sa de la Bucureşti au fost găsite toate lucrurile, inclusiv mobilul şi încărcătorul. sursa gds.ro

pt reclama

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: