ŞOFER VÂNAT de POLIŢIE pe străzile din CLUJ

VIDEO, URMĂRIRE. ŞOFER VÂNAT de POLIŢIE pe străzile din CLUJ. Poliţiştii SE FAC DE RÂS: Încalcă legea şi se înregistrează VORBIND OBSCEN

Poliţia Română dă asigurări că poliţiştii nu urmăresc pe nimeni în trafic. De asemenea, poliţiştii nu mai au probleme nici cu carburanţii din moment ce au timp să urmărească fără motiv un şofer, prin traficul aglomerat. În ciuda acestor asigurări, doi poliţişti clujeni au fost daţi de gol de propria filmare despre cum stau la pândă şi urmăresc şoferii prin trafic. Imagini incredibile.

masina_de_politie_trece_si_ea_peste_linia_continua_5a7e92437aUn clujean a avut surpriza să afle, în timpul unui proces, că a fost urmărit, cu intenţie, de un echipaj de poliţie de la Secţia 3 din cadrul Poliţiei Cluj Napoca, pe o distanţă de de aproape opt kilometri. Pe film, cei doi poliţişti vorbesc între ei, şi îşi fac planuri cum cum să îl urmărească pe un şofer,  care până atunci nu a încălcat a normele de circulaţie.

Poliţistul care a “coordonat” misiunea de urmărire a şoferului clujean, în speranţa  că acesta va comite o contravenţie, este agentul de poliţie Bogdan Bâzgan.

“Era prin vară şi mergeam acasă ca să îl iau pe fiul meu să mergem la un miting aviatic. Am circulat pe mai multe străzi din Cluj  Napoca, iar la un moment dat am văzut o maşină de poliţie care mergea în urma mea dar nu am dat importanţă. Când am parcat a venit la mine  agentul de poliţie Bâzgan şi m-a informat că pe una dintre străzile pe care am circulat, am trecut cu roata maşinii peste marcajul continuu. La momentul în care zice că am trecut peste linia continuă, am evitat de fapt un canal. Se poate vedea şi pe înregistrarea video. Pentru asta am fost sancţionat cu 400 de lei”, spune clujeanul.

Bărbatul care a fost urmărit de poliţişti crede că unul dintre aceştia, respectiv agentul Bogdan Bâzgan, a vrut să se răzbune pe el. “În trecut, acelaşi  poliţist mi-a mai aplicat o amendă dar am câştigat procesul pe care l-am deschis la Judecătoria Cluj Napoca”, mai spune clujeanul.

pt reclama

Agentul Bâzgan se bucură: “a călcat cu roata linia continuă”

Poliţistul a depus la dosar proba supremă şi anume filmarea video realizată cu o cameră ascunsă într-un pix. Ceea ce trebuia să fie o probă în  instanţă, s-a transformat într-o armă împotriva agentului. Filmarea demonstrează clar că poliţiştii stau la pândă şi aşteaptă ca şoferii să greşească.

“Lasă să facă dublă continuă că văd că îl mănâncă …”, îi spune agentul Bâzgan colegului lui.  După alte câteva sute de metri parcurşi în spatele maşinii clujeanului, agentul se întreabă dacă “o comite sau nu”. Mai departe, poliţiştul îşi îndeamnă colegul  “du-te după el să vedem dacă o comite sau nu”. După cinci kilometri de urmărire, poliţistul care conducea maşina îi spune agentului Bâzgan, “dar ce corect circulă”, răspunsul venind prompt, “cum corect, că a călcat de câteva ori linia continuă”. La un moment dat, maşina condusă de clujean, evită un canal şi trece câţiva centimetri peste linia continuă. Fericit, agentul Bâzgan îi spune colegului  său, “a călcat cu roata linia continuă”.

Agentul Bâzgan nu mai este atent la limbaj, fiind fericit că şi maşina de poliţie prinde viteză, îi spune colegului său “du-te după el, hai că trage şi p…da  asta de maşină”.

În tot acest timp, maşina de poliţie a trecut de două ori peste linia continuă şi nu a încetinit şi oprit la trecerea pentru pietoni, pe care se aflau trei persoane, doi adulţi şi un copil în cărucior. sursa http://www.evz.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: