Femeie înjunghiată mortal de soţul său în Strehaia

2572567-mediafax-foto-florin-gheorghe O femeie în vârstă de 43 de ani, din Strehaia, judeţul Mehedinţi, a murit, sâmbătă seară, după ce soţul său a tăiat-o la gât cu un cuţit, anchetatorii susţinând că acesta, care se afla sub influenta băuturilor alcoolice in momentul crimei, era gelos pe soţie, bărbatul fiind reţinut de poliţişti.

Crima s-a produs sâmbătă seară, în oraşul Strehaia, în locuinţa celor doi soţi, martorii declarând că, iniţial, între cei doi a izbucnit o ceartă în timp ce femeia pregătea caltaboşi pentru Crăciun, transmite corespondentul Mediafax.

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce cearta a degenerat, bărbatul a luat de pe masă un cuţit şi a înjunghiat-o mortal pe femeie în zona gâtului. Imediat după incident, bărbatul a ieşit în curte şi l-a anunţat pe fratele său că şi-a ucis soţia.

La faţa locului, a fost chemat un echipaj SMURD şi un altul din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dar femeia nu a putut fi salvată.

Medicul Aurora Grămescu din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi a declarat că din primele verificări a reieşit că bărbatul i-a secţionat traheea cu un cuţit.

„La sosirea ambulanţei, pacienta era decedată de 40 de minute, a ajuns prima dată SMURD-ul, a găsit-o decedată dar a început manevrele de resuscitare până la sosirea noastră, după care am declarat decesul. O pacientă de 43 de ani de sex feminin cu o plagă tăiată. O moarte iminentă, plagă iminente cauzatoare de moarte, la nivelul gâtului, secţionată traheea. Femeia era plină de sânge, haine, faţă, nu a avut nicio şansă. SMURD-ul a ajuns în câteva minute şi era deja decedată”, a declarat Grămescu.

Imediat după incident, agresorul, în vârstă de 45 de ani, a fost ridicat de poliţişti şi dus la Secţia de Poliţie din Strehaia pentru audieri.

Procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, Sandra Georgescu, a declarat că din primele informaţii reiese că bărbatul şi-a ucis soţia pe fondul geloziei şi a consumului de alcool. Bărbatul era pensionat pe caz de boală având o proteză la un picior, iar femeia lucra la o firmă de confecţii din Strehaia.

În urma audierilor din noaptea de sâmbătă spre duminică, agresorul urmează să fie reţinut pe bază de ordonanţă pentru omor.

Cei doi aveau o fiică de 22 de ani care se afla în gospodărie în momentul în care mama sa a fost ucisă, dar când a auzit că cei doi se ceartă a ieşit din camera în care s-a produs crima, la fel cum proceda de fiecare dată când tatăl său era băut. sursa gandul.info

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: