7 trucuri surprinzătoare care topesc kilogramele

7-trucuri-surprinzatoare-care-topesc-kilogramele-825x380Toată lumea vrea să găsească un fel miraculous prin care să scape de cât mai multe kilograme, în cel mai scurt fel posibil. Descoperă 7 strategii de success:

1. Ia vitamine

Într-un studio publicat de International Journal of Obesity, cercetătorii au rugat 96 de femei obese să ia multivitamine, un supliment de calciu sau un medicament placebo pentru 26 de săptămâni. Grupul care a luat vitaminele avea, la finalul studiului, mai puțină grăsime corporală decât celelalte. Un cercetător spune că există persoane care mănâncă mult pentru că au nevoie de anumiți nutrienți, adăugând că, în ciuda faptului că luarea de vitamine nu constituie, în sine, un program de slăbit, acestea ar putea reduce nevoia de a conuma multă mâncare.

2. Așează-te la masă în locul potrivit!

Cele mai bune locuri în care ar trebui să stai, dacă mergi la o masă cu prietenii, este la capătul unei mese, pentru că „centrul mesei va fi întotdeauna plin de pâine, chips-uri și alte platouri care invită la consum”, spune psihologul Stephen Gullo, autorul unei faimoase cărți pentru dietă.

3. Citește-ți mailul!

Căsuța ta de email poate fi cea mai bună sursă pentru a descoperi informații bune despre dietă și nutriție. Cel mai simplu lucru, spune nutriționistul Joy Bauer din New York, e să te abonezi la cât mai multe publicații care pun accentul pe dieta sănătoasă, exerciții și wellness, citând un studiu care spune că persoanele care citesc aceste newslettere săptămânale consumă mai multe legume și fructe și mai puține grăsimi trans după doar 16 săptămâni și că fac mai multe exerciții.

4. Trage draperiile!

Dacă dormi în întuneric deplin ai putea să pierzi kilograme. Cercetătorii de la Ohio State University au descoperit că șoarecii care dormeau în întuneric total erau mai puțin predispuși la obezitate decât cei care dormeau în lumină puternică sau în fața luminii televizorului. Neurocercetătorul care a condus studiul, Laura Fonken, spune că șoarecii care dormeau fiind expuși la lumină mâncau la ore neobișnuite, adică echivalentul uman al mâncatului în miez de noapte.

5. Lasă vina la o parte

După o masă nesănătoasă, nu îți face prea multe mustrări de conștiință, susține Kristin Neff, profesor asociat de dezvoltare umană și cultură la Universitatea din Austin, Texas. Persoanele care țin dietă sunt predispuse să mănânce mai mult atunci ca răspuns la stres, mai ales atunci când se simt vinovați pentru ceea ce tocmai au mâncat.

6. Uită-te mai puțin la televizor

Adultul obișnuit petrece aproximativ 5 ore zilnic în fața televizorului. Atunci când cercetătorii au realizat un experiment prin care subiecților li se închidea televizorul forțat după 2,5 ore, s-a descoperit că participanții la studiu ardeau, zilnic, cu 119 calorii mai mult

7. Alege gustări sănătoase

Alimentele neprocesate obligă organismul, spune nutriționistul, să folosească mai multă energie pentru a le digera și considerabil mai multă decât în cazul alimentelor rafinate, așa că arzi mai multe calorii atunci când le mănânci. E foarte simplu, alegi orez brun în loc de alb, un măr în loc de suc de mere din comerț și asta poate constitui o schimbare importantă, în timp, pentru silueta ta. sursa fabuloase.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: