Revelion de neuitat pentru unii turişti! Mai întâi manele şi apoi bătaie

Turist BĂTUT de proprietarul pensiunii, de Revelion, după ce a spus că nu mai vrea MANELE

Patronul unui pensiuni din staţiunea gorjeană Rânca a fost amendat, miercuri, de IPJ Gorj cu 5.000 de lei, poliţiştii deschizând şi o anchetă penală, după ce un turist a reclamat că a fost bătut în noaptea de Revelion fiindcă i-a spus proprietarului localului că nu mai doreşte să asculte manele.

max_0013_78626000Conform unui comunicat de presă al IPJ Gorj, amenda de 5.000 de lei a fost aplicată pentru neregulile constatate la cazare turiştilor în pensiunea respectivă, sancţiunea putând fi contestată în instanţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Verificările s-au făcut după ce un turist din Mangalia, Mădălin Corodescu, a depus plângere la Poliţie şi a fost audiat în cursul zilei de miercuri de ofiţeri ai postului de Poliţie din Novaci, după ce a reclamat că el şi cumnatul său au fost luaţi la bătaie într-o încăierare în care au fost implicaţi alături de alţi turişti cu reprezentanţii pensiunii la care erau cazaţi cu toţii.

Bărbatul afirmă că petrecerea de Revelion a fost transformată de proprietarul pensiunii într-una privată, în care doi prieteni ai acestuia primeau încontinuu dedicaţii cu manele, lucru pe care ei l-au dezaprobat. Turiştii, în frunte cu Mădălin Corodescu, au solicitat să le fie respectate şi preferinţele lor muzicale, mai ales că au plătit 7.200 de lei pentru a închiria trei camere pentru patru nopţi.

„Nu ne-am dat seama că se ajunge aici pentru că noi doar am reproşat că petrecerea noastră de Revelion devine petrecerea lor privată, una cu manele. Le-am atras atenţia, după care am plecat la baie, iar când m-am întors deja îl loveau pe cumnatul meu. Apoi m-au luat şi pe mine la bătaie, am buza umflată, mă dor nişte coaste, am vânătăi nu doar pe faţă, ci şi pe corp, ce să mai, a fost un Revelion de neuitat, dar pe care nu şi-l dorea nimeni în felul acesta”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Mădălin Corodescu.

Turistul din Mangalia a precizat că va merge şi la medicul legist pentru a-şi scoate certificat medico-legal, în cursul zilei de miercuri acesta contactându-l pe prefectul de Gorj, Ion Claudiu Teodorescu, pentru a-i aduce la cunoştinţă cele întâmplate.

El a menţionat că prefectul l-a asigurat că organele de anchetă vor face lumină în acest caz, Corodescu precizând că el şi alţi 40 de turişti din diferite oraşe cazaţi la pensiunea Ingrid din Rânca au părăsit locaţia după incidentul respectiv, mulţi dintre turişti fiind familii cu copii mici, care nu au dorit să mai rămână în pensiunea menţionată.

„Cei de la pensiune nu ne-au returnat niciun ban. Au zis că au cumpărat mâncare, băutură şi că nu-i interesează dacă noi nu mai stăm. Am plătit 7.200 de lei pentru trei camere, timp de patru nopţi, sunt o groază de bani, iar serviciile de care am beneficiat sunt la pământ”, a mai spus Mădălin Corodescu.

Reprezentanţi ai pensiunii Ingrid au refuzat să facă vreun comentariu cu privire la cele întâmplate, menţionându-le jurnaliştilor care s-au interesat de acest caz doar că aşteaptă ca Poliţia să finalizeze cercetările. sursa realitatea.net

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: