Dispozitivul care combină toate cardurile bancare

Invenţia care anunţă SFÂRŞITUL cardurilor bancare

O inovaţie în IT care ar trebui să uşureze viaţa posesorilor de carduri bancare a fost aleasă de jurnaliştii americani de la CNN drept unul dintre cele mai importante gadgeturi ale anului 2013.

coin_card_featured_67679300Ideea unui dispozitiv care să combine toate cardurile unei persoane a fost prezentată în 2013, însă produsul va fi disponibil pentru comercializare în vara anului 2014, la un preţ care va porni de la 100 de dolari, potrivit zf.ro.

Coin este o cartelă neagră de plastic, de dimensiunea unui card normal, cu un ecran digital, care combină toate cardurile din portofelul unei persoane.

Utilizatorul primeşte alături de cartela de plastic şi un dispozitiv de transfer care permite copierea informaţiilor de pe cardurile personale în telefon prin procedeul de glisare (“swipe”).

Transferul datelor către cardul Coin se va face prin intermediul unei aplicaţii instalate în prealabil pe smartphone. Pentru a putea diferenţia cardurile între ele, aplicaţia cere ca utilizatorul să le fotografieze pe fiecare în parte, astfel putând fi atribuită o imagine fiecărui cont.

Odată aceste etape parcurse, posesorul unui card Coin poate plăti oricând şi oriunde este acceptată plata cu cardul. În momentul plăţii, utilizatorul alege prin apăsarea unui buton de pe cartela Coin ce cont vrea să folosească, iar procedeul de plată este acelaşi ca în cazul unui card normal.

“Nu ai nevoie de opt carduri în fiecare zi, aşadar telefonul tău este ca un sertar, iar Coin-ul este ca un portofel”, spune Kanishk Parashar, fondatorul şi CEO-ul companiei Coin. sursa realitatea.net

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: