Asfaltarea drumurilor judeţene şi comunale continuă în 2014

ÎNCEPE REABILITAREA DRUMURILOR

Reabilitarea drumurilor din Mehedinti continua si anul acesta. Ca si anul trecut, si in 2014 aproximativ 20  de kilometri de asfalt vor fi turnati. Pe langa drumurile judetene, si cele comunale reprezinta o prioritate, astfel ca doua dintre cele mai circulate, Vrata-Cujmir si Braniste-Vanatori, vor intra in reabilitare in acest an. sursa tele2drobeta.ro

constantin popaAsfaltarea drumurilor judeţene şi comunale din judeţul Mehedinţi continuă şi în 2014. Dacă în 2013 au fost asfaltaţi peste 200 kilometri de drum, asfaltarea va continua şi anul acesta fiind rândul altor drumuri comunale şi judeţene care deservesc zeci de mii de cetăţeni.

Primarii a patru comune au depus, la CJ Mehedinţi, documentaţia pentru reabilitarea a două drumuri importante pentru circulaţia rutieră şi pentru locuitorii comunelor Cujmir, Vrata, Vânători şi Branişte.

Întrebat de presă despre ce drum este vorba, primarul comunei Cujmir, Constantin Popa(foto 1) a declarat:„Este vorba de drumul comunal DC100, care leagă cele două comune. Este un drum foarte circulat, toate comunele de pe marginea Dunării, Salcia, Vrata, Gârla Mare, Pristol circulă pe acest drum spre comuna de centru Cujmir.”

„Drumul este într-o stare avansată de degradare. Îi mulţumim domnului preşedinte Adrian Duicu pentru sprijinul şi ajutorul pe care ni l-a acordat, îi mulţumim, sperăm să ni-l acorde în continuare. Lumea trebuie să ştie că fără ajutorul Consiliului Judeţean, în speţă al domnului preşedinte Adrian Duicu, nouă, la primari, la primării ne este greu să reabilităm aceste drumuri”, a mai declarat primarul comunei Cujmir.

capraru dan

Drumul care leagă comunele Cujmir şi Vrata are o lungime de doar 7 kilometri. Au mai fost făcute promisiuni de reabilitare a acestei porţiuni de drum, însă fără nicio reuşită, până acum când s-a înţeles importanţa drumului pentru oamenii din zonă, drum despre care primarul comunei Vrata, Dan Căpraru(foto 2), spune că nu ar fi fost reabilitat fără ajutorul preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu.

De asemenea va fi reabilitat un alt drum comunal, de aproximativ 5 km, care leagă alte două comune din sudul judeţului Mehedinţi şi anume comunele Vânători şi Branişte.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: