Becali, cu aşteptările spulberate şi transferat la spital

Gigi Becali, transferat la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă pentru investigaţii medicale.

Gigi Becali a fost transferat, joi, la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă pentru a fi supus mai multor investigaţii medicale, el urmând să rămână în unitatea respectivă cât timp va fi necesar, potrivit reprezentanţilor penitenciarului.

becaliPurtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabriel Botezan, a declarat că, joi după-amiază, Gigi Becali a fost transferat la Sptialul Penitenciarului Poarta Albă, după ce a acuzat “anumite probleme medicale”, Botezan neprecizând despre ce afecţiuni este vorba.

Potrivit lui Botezan, Gigi Becali va fi supus unor investigaţii medicale de specialitate şi va rămâne în Spitalul Penitenciarului Poarta Albă atât timp cât medicii vor considera că este necesar.

Gigi Becali a făcut în 30 decembrie 2013 o cerere de eliberare din motive medicale, acuzând o afecţiune veche la coloană care nu a mai fost tratată în perioada încarcerării, solicitarea urmând să fie judecată de Tribunalul Constanţa în 29 ianuarie, a declarat pentru Mediafax avocatul Bogdan Vlad.

Avocatul care îl reprezintă pe Becali a precizat că a depus şi o solicitare ca instanţa să judece cererea de eliberare la o dată mai apropiată, dată fiind “urgenţa” situaţiei.

Bogdan Vlad a precizat că Gigi Becali are o afecţiune la nivelul regiunii cervicale a coloanei vertebrale, pe care a tratat-o constant timp de 30 de ani, înainte de a fi încarcerat, şi nu a mai putut continua tratamentul în închisoare. Recent, problema s-ar fi agravat, clientul său acuzând dureri acute şi insuportabile.

Situaţia este reflectată în dosarul medical al lui Becali, medicul de la Penitenciarul Poarta Albă având obligaţia să întocmească la rândul său un raport, a mai precizat Vlad.

Gabriel Botezan declara, tot joi, că Gigi Becali nu a fost selecţionat de comisia de la Penitenciarul Poarta Albă să facă parte din primul lot de deţinuţi care vor lucra la clubul de fotbal Viitorul Constanţa, deţinut de Gheorghe Hagi, un alt lot de deţinuţi care vor lucra la club urmând să fie selectat săptămâna viitoare.

Botezan a menţionat că din primul lot fac parte “până în zece deţinuţi”.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, el fiind condamnat în 20 mai 2013 la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi mai primind ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul “Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până pe 29 octombrie, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia.

Becali a depus în timpul detenţiei cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o cerere de întrerupere a pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i respinse. sursa realitatea.net

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: