Drobeta Tr. Severin: Accident cu alcool, spectacol şi sfaturi

AGENT BĂUT LA VOLAN, A FĂCUT ACCIDENT.

A urcat băut la volan şi a făcut accident, apoi s-a dat în spectacol. Este vorba de un asistent medical, agent angajat al Ministerului de Interne din Mehedinţi. Din cauza alcoolemiei de 0,77 în aerul expiral, agentul nu a văzut un autoturism care era parcat pe o stradă din Tr. Severin şi a intrat cu maşina direct în el. Explicaţia agentului pentru alcoolemia peste măsură este că urmeză un tratament care conţine propolis şi un pic de alcool. sursa tele2drobeta.ro

agent bautAccidentul a avut loc pe strada Topolniţei, din Drobeta Turnu Severin, pe fondul consumului de alcool combinat cu lipsa vizibilităţii cauzată de ceaţa deasă şi întunerinul serii.

Şoferul vinovat(foto) în cazul accidentului produs a spus următoarele: „Cetăţenii acestui oraş trebuie să înveţe şi ei să parcheze pe unde trebuie, da? În momentul în care nu parchezi pe unde trebuie şi vrei să faci ceva, da? Pe ceaţa asta, trebuie să înveţi că trebuie să te şi asiguri.”

Comisarul Viorel Stăncioiu, de la Biroul Poliţiei Rutiere Dr. Tr. Severin, a declarat: Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind testat cu aparatul alcooltest, rezultând un test de respiraţie de 0,77 ml/litru la mie. De asemenea, vă pot preciza că, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului este lucrător MAI în cadrul Direcţiei Medicale din cadrul Ministerului de Interne şi nu este lucrător al IPJ Mehedinţi.

Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului se va alege cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi va rămâne pieton pentru o bună perioadă de timp.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: