Constantin Gherghe, despre realizări şi aşteptări în 2014

SEVERINUL, ÎN PLINĂ DEZVOLTARE

Municipiul Dr Tr Severin se afla in plina dezvoltare, iar cu sprijinul presedintelui Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu si cel al Guvernului Romaniei, investitiile continua si in anul 2014. Vor fi reabilitate doua bulevarde care nu au fost prinse in programul “Marea asfaltare“, va continua extinderea retelei de apa si canal. In vara, se va finaliza reabilitarea Palatului Cultural Teodor Costescu, toate aceste proiecte fiind, de fapt, rodul bunei colaborari intre conducerea Consiliului Judetean Mehedinti, consiliul municipal si primaria Dr Tr Severin. sursa tele2drobeta.ro

c-tin ghergheConform declaraţiilor primarului municipiului, Constantin Gherghe, în primăvara anului 2014, vor începe lucrările pentru reabilitarea bulevardului Tudor Vladimirescu, încrezător fiind în promisiunea ministrul Dragnea de alocare a fondurilor necesare reabilitării principalei artere de circulaţie a municipiului.

Primarul municipiului a vorbit şi despre faptul că zona Dudaşi-Gura Văii va urma după ce va fi realibilitată reţeaua de apă şi canal.

„Eu sper ca bulevardul Tudor, anul astă să începem reabilitarea lui pentru că trotuarele sunt făcute, scuarul de pe mijloc este rezolvat, dar eu am convingerea şi cred în promisiunea domnului ministru Dragnea, care atunci când a venit aici ne-a apreciat munca pe care am depus-o până acum. S-a oferit să ne ofere fonduri de la Ministerul Dezvoltării şi anul ăsta să reabilităm bulevardul Tudor ca şi carosabil. Sunt conviins că se întâmpla aşa pentru că îl ştiu un om serios şi care a lucrat în administraţie publică, ştie ce înseamnă asta. După care va urma Splaiul iar zona Dudaşi-Gura Văii, după ce reabilităm reţeaua de apă şi canal.”, a declarat primarul municipiului Drobeta Tr. Severin, Constantin Gherghe pentru postul local de televiziune Tele 2 Drobeta.

Tot în anul 2014 se va finaliza reabilitarea Palatului Cultural, Teodor Costescu şi cea a cetăţii mediale. În plus au fost făcute demersurile necesare de către conducerea Consiliului Judeţean, în colaborare cu conducerea Primăriei municipale Drobeta Tr. Severin pentru preluarea în administrare a portului, pentru accesul turiştilor şi prin această „poartă” a Severinului.

Primarul Constantin Gherghe a mai vorbit şi despre preluarea portului pentru care s-au făcut demersurile necesare ca acesta să treacă în administrarea primăriei municipale. „În sfârşit vom primi şi port, pentru că pentru a putea avea turism în Tr. Severin şi pentru a putea primi turişti care în mare parte vin pe Dunăre, pentru că vedem pasagerele străine care vin pe Dunăre, este imperios necesar să avem şi port. Am discutat şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, ştim ce avem de făcut, în momentul în care vom avea port. Sunt multe de făcut, dacă vom fi sănătoşi, dacă avem ceteţenii lângă noi şi susţinerea necesară şi dacă Guverul căruia îi dorec succes în implementarea programului politic ne va sprijini aşa cum a făcut-o până acum, eu cred că vom avea, la finele anului, acolo de unde am plecat, de pe strada Crişan, cu ce să ne mândrim un pic şi vom avea curajul şi motivaţia să urcăm din nou pe scenă, pe 31 decembrie, să le spunem „La mulţi ani, severineni”, pe 2015 şi să aveţi încredere că nu vă vom dezamăgi.”

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: