“Cupa Drobeta” competiţia de fotbal în sală

PREMIERĂ ÎN SPORTUL MEHEDINȚEAN.

Premiera în sportul mehedinţean. Pentru prima dată, în Drobeta Turnu Severin, va fi organizată “Cupa Drobeta”, competiţie de fotbal în sală,  ce va aduce laolaltă, iubitori ai sportului rege, de toate vârstele.  Evenimentul va debuta luni, 13 ianuarie, la Sala Polivalentă, de la ora 17. Postul nostru de televiziune este partener media al competitiei. sursa tele2drobeta.ro

octavian goga“Cupa Drobeta la futsal. Încercăm să creăm un eveniment, fără precedent, în Turnu Severin. Vom avea trei categorii de vârstă, juniori până în 18 ani, seniori şi old-boys peste 40 de ani. Am înscris până în acest moment 7 echipe la juniori, 16 echipe la seniori…”, a declarat  preşedintele asociaţiei Club Sportiv Drobeta, Octavian Goga, referitor la organizarea acestui campionat de futsal.

În competiţie s-a înscris şi echipa Clubului Sportiv Drobeta, echipa aflată pe locul 2 la sfârşitul turului campionatului din liga a patra.

„Este echipa noastră, este echipa cu care am terminat turul campionatului, din liga a patra, pe locul al doilea şi, bineînţeles, ca organizatori, vom participa şi cu echipa de fotbal în sală.”, a mai spus preşedintele Asociaţiei Club Sportiv Drobeta, Octavian Goga.

screciu mariusCompetiţia este susţinută şi de primăria Drobeta Tr. Severin, în ideea de a încuraja practicarea sportului, pentru o viaţă mai sănătoasă, viceprimarul Marius Screciu spunând că „E o competiţie în care am încercat să angrenăm toate vârstele. Avem o categorie de juniori, old-boys şi seniori. Sunt peste 30 de echipe, într-o competiţie care începe, luni, pe 13 şi se termină pe 26. Încercăm să implicăm cetăţenii să facă mişcare, să-i aducem în sălile de sport, pentru că mişcarea este importantă pentru fiecare dintre noi.”

Cupa Drobeta la futsal se va desfăşura în perioada 13-26 ianuarie 2014, la Sala Polivalentă din Drobeta Tr. Severin. 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: