Secretele mâinilor. Ce caracteristici ale personalităţii dezvăluie acestea

Ce spun MÂINILE despre un om. Cum ești în funcție de lungimea degetelor și de liniile din palmă

Mâinile dezvăluile caracteristici ale personalităţii unei persoane, dar şi obiceiuri din viaţa sa de zi cu zi, scrie siteul lyla.ro, care publică un material în acest sens. Potrivit lui Helen Elizabeth Evans, specialist in amprentologie si in limbajul mainilor, liniile de pe mana dreapta arata personalitatea publica a omului, in timp ce liniile din mana stanga dezvaluie viata personala.

palmaIată ce spune forma palmelor despre personalitatea posesorilor, conform lyla.ro:
Persoanele cu palmele late, patratoase au inclinatii puternice pentru tot ceea ce inseamna natura, sunt loiale, dar si foarte critice, ei obisnuind sa clasifice oamenii, actiunile, gesturile, cuvinte in “bune” sau “rele”, in “albe” sau “negre”, respingand orice fel de “nuante” care tin de circumstantele in care un om a facut sau a spus un anumit lucru. Totodata, cei cu palmele mai late au dificultati in exprimarea propriilor emorii.
Persoanele cu palmele cu forma neregulata, cu degetele mai scurte sunt extrovertite, au firi vulcanice si simt nevoia sa fie mereu in centru atentiei. Cei care au degetele mai scurte comparativ cu partea intreaga a palmei sunt oameni ai actiunii, care reusesc sa mobilizeze si alte persoane.
Persoanele cu palmele alungite, cu degete lungi sunt sensibili, sunt manati de emotii si au capacitati crescute de a intelege si a analiza atat oamenii din jur, societatea per ansamblu, cat si pe ei insisi. Cei cu mainile alungite si degetele lungi au puternice inclinatii artistice, fiind totodata receptivi si grijulii din fire. Dar sunt si foarte critici si obisnuiesc sa aiba un cerc relativ restrans pe prieteni, fiind foarte selectivi in materie de oameni.

Ce spun degetele despre om:
1. Daca degetul mic de la ambele maini este mai departat de celelalte degete inseamna ca omul respectiv are probleme cu increderea in sine, dar si in cei din jur.

2. Daca degetul aratator este indoit, incovaiat inseamna ca acea persoana este foarte preocupata, din fire, sa faca “ceea ce este corect, bine” in opinia ei.
3. Degetul aratator mai lung decat degetul mijlociu este un indicator al respectului, dezvaluind un om care stie sa motiveze atat alte persoane, cat si pe sine.

4. Daca inelarul este mai lung decat degetul mijlocul, atunci persoana respectiva este mereu in cautarea recunoasterii in fata celorlalti, este avid de admiratie si de aplauze.

palma2-282x300

Liniile și formele din palmă – indicator de personalitate
1. Daca linia inimii din palma este foarte accentuata, atunci acea persoana este manat mereu de dorinta de a face lucruri care sa o umple de energie, nu poate sta locului.
2. O bifurcatie fina a liniei inimii inseamna ca persoana in cauza intampina dificultati in a spune “nu”, in a refuza.
3. Daca linia capului este despartita de linia vietii inseamna ca acel om este un ganditor independent.
4. Daca buricele degetelor mici au mai multe linii fine (denumite si liniile geniului), acea persoana este inzestrata cu bune capacitati de comunicare si oratorie.

5. Linia capului care intretaie linia vietii indica un ganditor traditionalist.
palma16. Cu cat este mai clara linia vietii, cu atat nivelul de fertilitate este mai mare.
7. Daca muntele lui Venus din palma este proeminent, persoana in cauza are o capacitate buna in a descoperi distractia si micile placeri ale vietii.
8. O persoana cu muntele lui Marte proeminent este macinata de multe temeri.
9. Un munte al lui Jupiter proeminent in palma indica o persoana cu capacitati de lider.
10. Un om care are muntele lui Apolo proeminent este un performer, o persoana care vrea sa fie cel mai bun in ceea ce alege sa faca. sursa http://ampress.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: