Plante care sunt considerate afrodisiace

Aceste plante echilibreaza organismul si functionarea hormonilor si au o serie de proprietati afrodiziace, care stimuleaza dorinta sexuala si care pregatesc organismul pentru actul sexual.

fenicul 1Dintre acestea enumeram menta, patrunjelul sau feniculul, care sunt extrem de benefice pentru femei pentru ca au vitamine si minerale esentiale pentru o viata sexuala sanatoasa.

Menta

Menta stimuleaza simtutile, scade inhibitorii sexuali si creaza o atmosfera propice actului sexual. Dintre toate aromele, menta a fost folosita de sute de ani pentru a stimula dorinta sexuala, in special in randul femeilor.Mentolul substanta activa din menta care are puternice proprietati stimulante, este un tip de alcool care ofera si senzatia de racoare.

Totodata, uleiul esential de menta ofera o senzatie de excitare care face ca zonele erogene feminine sa fie mult mai receptive.

Menta contine si vitamina A, vitamina C, mangan, fier, calciu, acid folic, potasiu, magneziu, acizi grasi omega 3 si cupru, vitamine si minerale esentiale pentru o viata sexuala sanatoasa.

Patrunjel

Principala calitate a acestei plante este capacitatea de a trata si vindeca problemele tractului urinar care, daca este afectat de vreo boala, poate cauza discionfort in timpul actului sexual.

Patrunjelul contine si numeroase vitamine si minerale care asigura functionarea corecta a organelor sexuale. Imbunatateste si circulatia sangelui catre organele sexuale, ceea ce stimuleaza dorinta sexuala.

De asemenea, patrunjelul ajuta la reglarea ciclului menstrual si la prevenirea anemiei, datorita cantitatilor mari de fier.

Fenicul

Feniculul este una dintre cele mai cunoscute plante aforidiziace, cu efecte puternice in special in randul femeilor pentru ca are anumite substante similiare cu hormonii feminini. Estrogenii naturali din fenicul stimuleaza dorinta sexuala.

De asemenea, feniculul stimuleaza si eliminarea grasimilor din organism, ceea ce face ca femeile sa capete mai multa incredere in ele si in corpului lor. Feniculul poate fi folosit in salate, supe sau alaturi de peste sau carne la cuptor. sursa lyla.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: