Explicaţia pentru „cocoaşele” dispărute de la Halânga

În urma unor articole din presă care semnalau dispariţia limitatoarelor de viteză, aşa zisele cocoaşe, montate anul trecut la trecerea de pietoni de la Liceul Halânga, reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale Mehedinţi, au elucidat „misterul” acestei dispariţii. Cocoaşele nu au dispărut, acestea fiind demontate şi depozitate pe perioada iernii pentru a se putea face dezăpezirea întrucât, la nivelul judeţului Mehedinţi, meteorologii au preconizat ninsori.

cornel folescuDemontarea respectivelor limitatoare pe timp de iarnă este o procedură standard, urmând ca acestea să fie remontate în primăvară, a explicat directorul Secţiei Drumuri Naţionale Mehedinţi, Cornel Folescu. „Este o procedura standard. Nu am inventat noi roata, aici, la nivel de Mehedinţi. Este o procedura standard, aşa cum vă spuneam, aceste limitatoare de viteză, pe perioada de iarnă se scot, pentru a nu fi deteriorate de utilajele de dezăpezire, iar, bineînţeles că imediat cum se termină iarna, asta însemnând primăvară, le vom reamplasa pe locul respectiv. Vă asigur şi pe dumneavoastră şi prin intermediul dumneavoastră pe cei care vă urmăresc că aceste limitatoare de viteză sunt depozitate şi urmează a fi repuse în amplasamentul respectiv atunci când se termină iarna.”

„Încă o dată, rugăminte mare la colegii dumneavoastră din presă care, mai mult sau mai puţin tendenţios, dezinformează pe ascultători, pe privitori şi pe cei care citesc, înainte de a face o astfel de ştire care denigrează, atât pe noi cei de la drumuri cât şi pe cei care s-au implicat în punerea acestor limitatoare de viteză, să ne contacteze şi îi asigur că le stau la dispoziţie cu orice fel de explicaţie necesară pentru a avea o informare cât mai corectă.”, a afirmat Cornel Folescu, director al Secţiei Drumuri Naţionale Mehedinţi, afirmaţie care îi vizează pe unii reprezentanţi ai presei locale, cei care în unele articole de presă care au avut ca subiect eventuala dispariţie a „cocoaşelor”, precizând că este la dispoziţia presei pentru orice nelămurire.

video sursa tele2drobeta.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: