Măsuri împotriva zăpezii în Drobeta Tr. Severin

În urma ordinului prefectului de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea, autorităţile locale au dispus înlăturarea grămezilor de zăpadă rămase după intervenţia utilajelor de dezăpezire, în Drobeta Tr. Severin.

marius screciu 2701Zăpada este încărcată în maşini si va fi dusă în locuri special amenajate, pentru ca traficul rutier să nu fie îngreunat de grămezile de zăpadă adunate în urma dezăpezirii. În acest sens, viceprimarul municipiului Drobeta Tr. Severin asigurat că zonele şcolilor, trecerile de pietoni sau intersecţii mari vor fi degajate grămezile de zăpadă strânse.

„Sunt într-adevăr cantităţi importante. Acolo unde zăpada este mare, strânsă de utilaje, o încărcăm în maşini, în tractoare şi o ducem la groapa de gunoi. Avem deja pregătit totul. În zona care o vom degaja, tot ce înseamnă şcoli, treceri de pietoni sau intersecţii mai mari, zăpada va fi luată şi dusă la groapa de gunoi.”, a declarat Marius Screciu, viceprimarul municipiului Drobeta Tr. Severin.

„S-a lucrat intens în cele trei zile în care a nins, de vineri până astăzi(n.r 27.01.2014), s-a lucrat foarte mult şi ziua şi noaptea, s-a degajat totul chiar dacă a nins, în momentul acesta putem spune că stăm foarte bine cu circulaţia în Severin.”, a adăugat viceprimarul Marius Screciu.

SE ÎNLĂTURĂ EFECTELE ZĂPEZII

Zăpada adunată de pe străzile oraşului, trebuie ridicata de catre autoritati, astfel incat sa nu fie stanjenit traficul rutier. Primaria Drobeta Turnu Severin a luat deja aceste masuri, dupa  ce si prefectul judetului a emis un ordin in acest sens. La Aceasta ora circulatia in municipiu se desfasoara in conditii normale, dupa ore intregi de lupta cu nametii. sursa tele2drobeta.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: