Accidentul din Apuseni, un nou capitol: Doi miniştri pentru STS

stiripesurse.ro a avut dreptate. Băsescu vrea la schimb capul a doi miniştri

Site-ul stiripesurse.ro titra înainte de şedinţa CSAT, faptul că pentru debarcarea lui Marcel Opriş de  la STS, Băsescu va cere ceva la schimb. Astăzi site-ul mai sus amintit titrează: stiripesurse.ro vă  anunţa ieri că preşedintele Traian Băsescu urmează să ceară demiterea a doi miniştri ai Guvernului Ponta – Mircea Duşa, ministrul Apărarii şi Ramona Mănescu, ministrul Transporturilor. Doar în acest fel va fi de acord cu demiterea şefului STS; Marcel Opris.

Accidentul din Apuseni: cine a plătit şi cine nu

STSLa aproape două săptămâni de la producerea accidentului aviatic din Apuseni încă se caută vinovaţi. Până acum, instituţiile implicate care au plătit pentru eşecul operaţiunii de localizare şi salvare au fost Romatsa, ISU şi MAI. În urma şedinţei de astăzi a CSAT, STS ar putea fi trecut pe lista vinovaţilor.

Până în prezent, patru nume au căzut în urma scandalului provocat de tragedia aviatică ce a avut loc la sfârşitul lunii ianuarie. Primul care plătit cu funcţia a fost secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Constantin Chiper, a cărui demitere a fost anunţată chiar de către premierul Victor Ponta. Au urmat apoi demisiile directorului general Romatsa, Aleodor Frâncu, dar şi a directorului IGSU, Ion Burloi. Gestul ultimilor doi a fost urmat de Radu Stroe, care şi-a prezentat demisia de onoare din funcţia de ministru al Internelor.

Singura instituţie care nu şi-a asumat până acum responsabilitatea pentru gestionarea situaţiei accidentului aviatic din Apuseni este STS-ul. Premierul Victor Ponta a cerut convocarea şedinţei CSAT în care să propună demiterea şefului STS, Marcel Opris, în condiţiile în care instituţia condusă de acesta a furnizat în două rânduri date eronate de localizare a victimelor.

În aceste condiţii, sunt foarte interesante concluziile şedinţei CSAT de astăzi, fiind de notorietate apropierea şefului STS, Marcel Opriş de preşedintele României şi totodată preşedintele CSAT, Traian Băsescu. sursa stiripesurse.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: