Exhibitionism pe lângă incendiu în Drobeta Tr. Severin

PUBLICITATE: 

RECLAMA

INCENDIU SI SPECTACOL DE STRIPTEASE

Incendiu şi spectacol de strepteease aseară la Drobeta-Turnu-Sverin. Pompierii locali au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în trafic. În timp de pompierii încercau să stingă focul care cuprinsese întregul autoturism, doi bărbaţi bine băuţi au dau un adevărat recital vocal, iar unul dintre ei chiar a întrecut măsura când s-a dezbrăcat aproape complet de pantaloni. sursa tele2drobeta.ro

incendiu masinaO maşină a luat foc din mers, ieri, 5 februarie 2014, în Drobeta Tr. Severin, cel mai probabil din cauza unui scurt circuit. În timp ce se deplasa pe str. I.C. Brătianu, maşina condusă de o femeie, a izbucnit în flăcări. Din fericire aceasta a reuşi să coboare la timp şi să anunţe pompierii. Pompierii au intervenit la scurt timp şi au stins incendiul care cuprinse întreaga maşină. Din nefericire pentru proprietarul maşinii, focul a distrus maşina aproape în totalitate.

dezbracatu de severinLa locul incendiului, pe lângă curioşii de ocazie, un bărbat în stare de ebrietate şi-a manifestat supărarea numai de el ştiută, folosind un limbaj neadecvat şi oferind spectacolul zilei. Acesta a făcut un număr de striptease, lăsându-şi părţile intime la vedere pret de câteva secunde, înjurând şi urlând să vină poliţia.

În cele din urmă dorinţa i-a fost împlinită. Poliţia a ajuns la faţa locului şi l-a amendat pe amatorul de striptease. Acest gest disperat, controversat şi ilegal este reglementat de Legea nr 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Conform legii exhibiţionismul, indiferent de scop, constituie contravenţie cu amendă până la 1.000 de lei şi nu se pedepseşte cu închisoarea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: