Un tânăr şi-a dat foc după ce a fost părăsit de prietenă. A fost transportat în stare gravă la spital, cu arsuri pe 80% din corp

 Un tânăr de 27 de ani, din oraşul vasluian Murgeni, a fost transportat în stare gravă, vineri, la un spital din Bucureşti, cu arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului, după ce şi-a turnat o substanţă inflamabilă pe haine, iar apoi şi-a dat foc, din cauza unei dezamăgiri în dragoste.

BARBAT CAZUT DE LA ETAJ - IASIPotrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii vasluieni, tânărul a recurs la gestul extrem în curtea locuinţei sale din Murgeni, într-un moment în care era singur, acesta turnându-şi motorină pe haine, iar apoi şi-a dat foc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La scurt timp după ce a luat foc, vasluianul de 27 de ani a început să fugă prin curte şi să strige după ajutor, fiind observat de către vecini care au intervenit şi l-au stins cu apă. Ulterior, salvatorii tânărului au sunat la numărul de urgenţă 112, solicitând intervenţia unei ambulanţe.

“În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că tânărul s-a autoincendiat după ce ar fi avut o decepţie în dragoste, fiind părăsit de către prietenă. De altfel, în cursul anului trecut, a mai avut o tentativă de suicid, din aceleaşi motive, atunci încercând să se sinucidă cu un cuţit”, a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX responsabilul mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Alina Tonică.

Transportat iniţial la spitalele din Murgeni şi Bârlad, tânărul a fost transferat cu ambulanţa în stare gravă, cu arsuri de gradele III şi IV pe 80 la sută din suprafaţa corpului, la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Pediatrică, Recuperatorie şi Arsuri. sursa gandul.info

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: