Probleme cu branşarea la reţeaua de energie electrică şi în Severin

Mai mulţi proprietari de case din zonele severinene Apolodor şi Serpentina Roşiori au mers la primăria municipiului pentru a discuta rezolvarea problemei cu braşarea la reţeaua de energie electrică.

primarie 1102Chiar dacă aceştia au construit casele cu autorizaţii luate de la primărie, sunt plătitori de impozite pe locuinţe, de ani buni nu s-a făcut reţeaua de curent electric din zonă, aceştia fiind nevoiţi să apeleze la soluţii alternative în această situaţie.

Din acest motiv, în data de 11 februarie, a avut a avut loc, la sediul primăriei municipale şi la iniţiativa viceprimarului Marius Screciu, o discuţie între locatari şi reprezentaţi ai CEZ, pentru a se găsi o rezolvare pentru această problemă care trenează de aproape şapte ani.

“Am avut discuţii cu cetăţenii din cele două cariere, zona Apolodor şi zona Serpentina Roşiori, alături de reprezentantul CEZ, pentru că oamenii au o problemă mare, aş putea spune, pentru că nu au curent electric chiar dacă şi-au ridicat case şi plătesc impozite pe zona respectivă. Din păcate cei de la CEZ au întârziat o lungă perioadă de timp cu proiectul pentru aceste zone. Astăzi(n.r. 11.02.2014), ne-am pus cu toţii la masă. Sperăm că vom găsi ceea ce este necesar să rezolvăm această problemă, vom găsi soluţii şi mijloace pentru a rezolva această problemă. …Până în 15 martie, pentru zona Serpentina Roşiori, vom avea proiectului CEZ-ului cu tot ce înseamnă costuri, atât ale primăriei cât şi ale dumnealor, personale, iar pentru cealaltă zonă, zona Apolodor, mai sunt nişte lucruri de pus la punct iar în momentul în care vor fi gata vom intra şi cu dânşii în discuţie pentru CEZ.”, a declarat viceprimarul municipiului Drobeta Tr. Severin, Marius Screciu.

FAC UN PAS SPRE NORMALITATE

Locuintele din cartierul Apolodor si din zona blocurilor ANL, de pe Serpentina Rosiori, ar putea, in scurt timp, sa faca un pas spre civilizatie. Desi sunt lucruri normale, cei care locuiesc aici asteapta de mai bine de sapte ani sa fie bransati la curent electric si la sistemul de apa-canal. In cel mult o luna s-ar putea incepe lucrarile, dupa ce conducerea primariei a avut, in aceasta dimineata, o intalnire cu reprezentantii firmei de distribuire a energiei electrice, dar si cu cei ai locatarilor din aceste zone. sursa tele2drobeta.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: