Picătura din pahar? 100 miliarde lei recuperaţi ca efect al combaterii evaziunii fiscale

AUTORITĂȚILE SPRIJINĂ ACTIVITATEA POLIȚIȘTILOR

Activităţile politiştilor mehedinţeni pe linia combaterii evaziunii fiscale au adus la bugetul de stat peste 100 de miliarde de lei bani gheaţă pe parcursul anului 2013. Datele cu pricina au fost prezentate în cadrul celui mai recent bilanţ al activităţii oamenilor legii la care au fost prezenţi atât Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Duicu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe dar şi prefectul Nicolae Drăghiea.

Reprezentanţii autorităţilor judeţene  şi locale au subliniat faptul că apreciază activitatea şi eforturile oamenilor legii în lupta cu infracţionalitatea şi totodată că sumele care iasă la iveală abia acum au fost fraudate în timpul fostei conducerii a judeţului. sursa tele2drobeta.ro

100 miliarde lei, suma recuperată de IPJ Mehedinţi în urma activităţii de combatere a evaziunii fiscale, pare a fi o mică parte din sumele care au fost gestionate la nivelul judeţului Mehedinţi în diverse activităţi în ultimii ani.

„Aţi recuperat 100 de miliarde, anul 2013, cel puţin al evaziunii fiscale a fost pe primul loc, ca număr de dosare investigate, trimise în judecată. Este un lucru bun că s-a întâmplat acum în ultimul an dar trebuie remarcat faptul că aceste investigaţii care s-au finalizat acum s-au produs altcândva, într-o altă perioadă. Infracţiunea asta nu a fost produsă ieri, astăzi şi miile, probabil numai 100 de miliarde s-au recuperat, valoarea prejudiciului poate fi de 1000-2000 de miliarde. Ştiţi foarte bine de sumele de care se vorbesc că au fost fraudate la nivelul judeţului Mehedinţi. N-au fraudate în 2012-2013, au fost fraudate cu mult mai mulţi ani în urmă şi cred că era bine să nu se ajungă la asemenea sume şi trebuiau făcute, la vremea respectivă, anumite intervenţii din partea unităţilor care trebuiau să se ocupe de aceste lucruri să nu se ajungă la aceste sume.”, a afirmat preşedintele CJ Mehedinţi, Adrian Duicu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: