A comis peste 22 de crime în întreaga ţară

CAZ CUTREMURĂTOR în AMERICA! Ea este “DEXTER” din viaţa REALĂ! Femeia ASTA A UCIS “DOAR INFRACTORI. În Statele Unite, o femeie este cea care s-a hotărât să îi ucidă pe cei care fac rău, după ce la patru ani a fost molestată şi la 13 s-a “înrolat” într-o sectă satanistă.

miranda-dexter_500380acdcCazul este cu atât mai şocant cu cât este vorba despre o ucigaşă în vârstă de doar 19 ani, care le-a mărturisit judecătorilor că a comis peste 22 de crime în întreaga ţară.

Totul a ieşit la iveală anul trecut, în noiembrie, când Miranda Barbour l-a ucis pe Troy LaFerrara, pe care l-a “agăţat” de pe un site de anunţuri. În momentul în care s-au întâlnit, femeia, care este căsătorită cu Eliott (22 de ani), i-ar fi spus lui Troy că are 16 ani şi l-a întrebat dacă, în aceste condiţii tot mai vrea să facă sex cu ea. Când bărbatul i-a răspuns afirmativ, Miranda s-a înfuriat şi l-a înjunghiat de cel puţin 20 de ori, după care, ajutată de soţul ei, l-a ucis.

Femeia a mărturisit totul într-un interviu dat în puşcărie, unde se află de mai bine de patru luni, în aşteptarea finalizării procesului în care este acuzată de crimă.

“L-am minţit. I-am spus că am 16 ani. Mi-a spus că nu este nici o problemă (să facem sex, n.r.). Dacă m-ar fi refuzat, nu s-ar fi ajuns aici. L-aş fi lăsat să scape”, a  spus Miranda.

Şirul dezvăluirilor Mirandei însă i-a îngrozit pe poliţişti. Ea a mărturisit că a pierdut numărul victimelor sale, toate fiind persoane care au făcut rău de-a lungul vieţii.

“După ce am avut 22 de victime, m-am oprit să le mai număr. Unde i-am ucis pe aceştia vă pot arăta pe hartă. Am omorât doar persoane care au făcut fapte rele şi care nu meritau să mai trăiască”, este declaraţia terifiantă a femeii.

În acelaşi interviu, criminala a mai povestit că la vârsta de 4 ani a fost molestată şi că, de la 13 ani s-a alăturat unei secte sataniste.

Deşi cazul ei este unul cutremurător, presa din America s-a grăbit să-l relateze în note frivole, comparând-o pe Miranda cu Dexter, personajul principal al serialului cu acelaşi nume, care îşi făcuse un scop din uciderea tuturor celor vinovaţi de diverse crime. sursa libertatea.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: