Lucrări de reabilitare în zona Severnav de la Schela

Parcarea din faţa Severnav de la Schela a intrat în vizorul primăriei severinene. Acest loc a devenit în timp raiul gropilor. Din acest motiv şi în urma întâlnirii dintre reprezentanţii principalilor angajatori din municipiu cu conducerile autorităţilor locale şi judeţene avute în urmă cu două săptămâni s-a luat decizia de reabilitare a acestui spaţiu din faţa şantierului naval de la Schela.

dan nistorAceastă iniţiativă de reabilitare a parcării de la Severnav este un prim pas făcut în sprijinul angajatorilor din Drobeta Tr. Severin, mai ales că Severnav are contracte cu colaboratori străini iar parcarea din faţa şantierului nu făcea decât să lase o impresie neplăcută celor care treceau pragul Severnav şi tuturor care locuiesc în zonă.

„Întâlnirea a fost de bun augur. A fost iniţiativa Consiliului Judeţean cu sprijinul Primăriei şi a Prefecturii. Se pare că factorii de răspundere, autorităţile din judeţul şi din oraşul nostru încep să se implice în viaţa economico-socială a oraşului nostru şi pot doar să apreciez pozitiv această implicare.”, a afirmat directorul Severnav, Dan Nistor, referitor la iniţiativa Primăriei.

Parcarea va fi asfaltată, se va schimba configuraţia locurilor de parcare, vor fi plantaţi platani pentru factorul estetic şi va fi amenajată o staţie de autobuz în colaborare cu Severvan.

ctin gherghe 1902„Am zis că o să facem ceva şi cred că va prinde contur ce ne-am propus aici. De fapt era o lucrare prinsă de anul trecut dar mai ales în contextul ăsta în care este şantierul aici, avem un interes comun, ca autotităţi. Vrem să amenajăm această parcare care arată…rău, arată jalnic. Este imperios necesar să intervenim aici, să schimbăm şi configuraţia pentru că nu mai este oportun aşa cum este, să refacem carosabilul, să facem şi o staţie mică, frumoasă, ne ajută şi domnul director cu copertina, noi venim cu băncuţele, cu scaunele. Eu sper ca atunci, aşa cum spunea dânsul când inaugurează prima navă în luna aprilie, să vină musafirii domniilor lor, să nu mai dea prin gropile astea. Aşa este firesc, să avem o colaborare sinceră şi în beneficiul cetăţenilor.”, a declarat primarul Constantin Gherghe în legătură cu proiectul de reabilitare al spaţiului de la Severnav.

sursa video tele2drobeta.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other followers

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: