Constantin Gherghe: Era o zonă uitată, unde nu s-a intervenit de mult, era o necesitate

LUCRĂRI EDILITARE, LA ÎNCEPUT DE AN

Vremea favorabila permite amenajarea de parcuri si spatii verzi asa ca, la inceput de an, edilii municipali s-au apucat de treaba. Zona din jurul complexului comercial din centrul municipiului a intrat in reabilitare. Se planteaza arbori si arbusti, iar aleile se paveaza cu piatra cubica. In cateva zile, va fi schimbat, in totalitate aspectul zonei, promit edilii municipali. sursa tele2drobeta.ro

gherghe 2014“Noi trebuie să profităm de vremea frumoasă şi firma care se ocupă de spaţiile verzi trebuie să facă treabă. Cât ne permite vremea şi nu ninge, temperatura este de 7-8 grade, putem să punem piatră cubică şi pavele, facem treabă. O să începem în tot oraşul. V-aş invita, dacă aveţi vreme, să facem o plimbare prin oraş, să îi întrebaţi pe cetăţeni care sunt priorităţile, să vedem ce am făcut, să vedem ce avem de făcut pentru anul ăsta…, să întrebăm şi oamenii ce trebuie să mai facem prin oraşul ăsta. Deci, încă o dată spun, nu este vorba de reabilitarea centrului, era o zonă uitată, unde nu s-a intervenit de mult, era o necesitate, aşa că nu am putut să o trecem cu vederea.”, a declarat primarul mucicipiului Drobeta Tr. Severin, Constantin Gherghe.

Reabilitarea zonei verzi din jurul complexului comercial Decebal constă în amenajarea aleilor şi a spaţiilor verzi. Primarul Constantin Gherghe a mai spus că piatra cubică folosită are preţ zero, spaţiul verde va fi amenajat cu trandafiri şi arbori, zona fiind una pietonală, lângă piaţa centrală şi că, garantează primarul municipiului: „O să vedeţi, aşteptaţi, aveţi un pic de răbdare şi o să vedeţi că o să iese frumos! ”.

vilcuCu acelaşi prilej, viceprimarul municipiului Drobeta Tr. Severin, Romulus Vîlcu, a declarat că „Ne-am apucat de treabă. A venit rândul centrului să mai facem câte ceva fiindcă era şi firesc, deşi cum bine ştiţi, din punctul meu de vedere, prioritatea există, totuşi, în zonele mărginaşe. Mai avem câte ceva de făcut pe acolo, dar am zis să punem la punct şi zona centrală că în alte condiţii se interpretează… O să facem o simetrie cu parcul de vis-a-vis, practic, aşa cum ştiţi zona arăta… şi aici nu s-a umblat dinainte de `89. şi noi încercăm să facem ceva frumos.

Amenajarea zonei din jurul complexului comercial Decebal va va fi gata în câteva zile.

 

Comments
5 Responses to “Constantin Gherghe: Era o zonă uitată, unde nu s-a intervenit de mult, era o necesitate”
  1. Cosmin says:

    Extraordinar, bine ca puneti piatra cubica si va ocupati iar de parcuri si doamne ajuta ca nu faceti strazile din zonele marginase (Schela daca va aduceti aminte ca mai exista acest cartier ce face parte din orasu Dr.Tr.Severin si la care veniti sa cersiti tot timpul voturi dand cate o plasuta si un pix ) si canalizarea, dumnezeu ne e martor ca ne trebuie trandafiri mai mult decat sa putem merge decent cu masinile intr-un oras european

  2. negru ana says:

    si schela este un cartier uitat de dumneavoastra si cred ca uitati ca facem parte din tr severin doar pentru voturi veniti dar ce sa facem ne corupeti cu o plasuta si 1 kg de faina si dupa uitati de noi … ne meritam soarta!!

  3. Dan Lascu says:

    Dar locuri de parcare, pentru persoanele cu dizabilități, într-o zonă în care se află cea mai mare parte a instituțiilor și care este o importantă zonă comercială, nu este O NECESITATE domnule primar/viceprimar?

    • andrei says:

      De trei ani a promis Gherghe ca repara intrarea vis a vis de sc. Generala nr. 14, in schimb a aprobat construirea unei cladiri intr-un spatiu de tot rahatul(pe domeniul public) , care, acum nu foloseste la nimic. Sunt curios daca se tine de cuvant in 2014. Succes!

      • Ion Galbenu says:

        Langa Biserica de carton e locul de promenada al cainilor ,balariile au crescut in voie ,iar arborii plantati au fost lasati la voia intamplarii.Nepasare totala ,macar arati terenul si puneti porumb cum era o data……Teren viran din 1989 …..pacat …domnilor edili…

Leave a comment

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other subscribers
Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.