Dați în judecată de Biserică!!!

Doamne ferește-ne de slujile tale lacome care încalcă legile sfinte direct și fără jenă. Păi fraților, tocmai  Biblia ne îndeamnă să nu ajungem în judecăti .  Gestul  Mitropoliei Moldovei și Bucovinei de a da în judecată cetătenii,  arată încă odată, de parcă era și cazul, că Biserica și Biblia sunt două chestiuni diferite ce nu au realmente vreo legătură! (inforor.com)

biserVă mântuim cu voia, ori fără voia voastră!

Autor( Mihai Giurea)

Mitropolia Moldovei și Bucovinei i-a dat în judecată pe locuitorii unui cartier din Piatra Neamț, care n-au dat aprobare ca între blocurile lor să fie înghesuită o biserică. Moldovenii n-aveau nimic cu biserica (sunt oameni credincioși de felul lor), dar au considerat că zona e deja arhiplină de biserici, așa ca mai bine să fie construit un parc de joacă pentru copii.

“Leaganele nu produc bani. Biserica da!”

Primaria a refuzat ideea oamenilor pe motiv că, cică, solul nu ar permite construirea unui loc de joacă. Ciudat însă, solul a fost considerat foarte bun pentru o ditamai biserică. În consecință, Consiliul Local a dat în folosință terenul Mitropoliei, pe 49 de ani. Din păcate însă pentru Primărie și Mitropolie, oamenii au rămas fermi pe poziție si au refuzat să semneze că sunt de acord. Fără semnăturile lor, adică fără semnăturile vecinilor, clădirea nu a primit P.U.Z. și conform legii nici autorizație de construcție. Biserica s-a enervat: cum îndrăznesc amărâții ăștia de cetățeni să se pună cu Dumnezeu? Ce, sunt de capul lor în România? Așa că i-a dat în judecată, ca să poată construi și fără semnătura lor (sau măcar oamenii sa fie obligați de judecător să semneze…cu forța: ceea ce ar fi într-adevăr o premiera în România și în lume).

Ce va decide judecătorul?

Ce vrea, desigur. Dar e bine să știți că această decizie va schimba viața tuturor românilor, nu doar a câtorva oameni din Piatra Neamț.

Credeți că acum sunt abuzuri în construcții? Credeți  că acum e haos și jaf pe terenurile publice? Credeți că acum primăriile iau șpăgi? Stați să vedeți ce va fi după ce li se dă verde, legal și oficial. Din clipa aia, chiar nu are rost să mai deții vreo palma de pământ în Romania: decât dacă ai pușca și ești și pregătit s-o folosești, ca să-ți aperi proprietatea. Din clipa aia, e care pe care. Așa că fiți cu ochii pe Judecatoria din Piatra Neamț. sursa inforor.com

Leave a comment

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 13 other subscribers
Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

Portalul de Stiri "Mehedinti"

Stiri de interes, politica, administratie, intern si extern

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.